ALFAPARF dolcecolor 831 BEIGE BLONDE

49,00 kr
Status:På lager
ALFAPARF dolcecolor hårfarve 60mlAlfaparf Dolcecolor Ai Semi Di Lino "tone i tone". Hårfarven fra det italienske ALFAPARF er en ammoniak-fri, "tone i tone" hårfarve.Farven tilfører glans og naturlighed med hørolie. Kvaliteten og renheden af dets farve pigmenter er professionel. Dette produkt giver langtidsholdbare resultater - genopliver kedelige eller falmede farver og fremhæver naturlige hårfarve. Smukt dækker den grå hår 100% samt lysner og polerer hår til en højglans. Tak til makromolekylerne som består af det sukker der findes i planteriget, som gør det muligt at reflektere lyset og give glans uden at ødelægge hårstrået.Bearbejdelses tid: Naturligt eller gråt hår: Uden varme 20-25 min. Med varme 15 min.Kemisk behandlet hår: Uden varme 15-20 min. Med varme 10 min.Beskadigede eller meget porøst hår: Uden varme 10-15 min. Med varme anbefales ikke.Dette er professionelle farver, og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.Beautycos fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen af hårfarverne.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårfarver & Tilbehør Hårfarver Permanent hårfarve Afblegning Lysningsfarve Alfaparf 60 ml Uden ammoniak

Beskrivelse

ALFAPARF dolcecolor hårfarve 60ml

Alfaparf Dolcecolor Ai Semi Di Lino "tone i tone". Hårfarven fra det italienske ALFAPARF er en ammoniak-fri, "tone i tone" hårfarve.
Farven tilfører glans og naturlighed med hørolie. Kvaliteten og renheden af dets farve pigmenter er professionel. Dette produkt giver langtidsholdbare resultater - genopliver kedelige eller falmede farver og fremhæver naturlige hårfarve. Smukt dækker den grå hår 100% samt lysner og polerer hår til en højglans. Tak til makromolekylerne som består af det sukker der findes i planteriget, som gør det muligt at reflektere lyset og give glans uden at ødelægge hårstrået.

Bearbejdelses tid:
Naturligt eller gråt hår: Uden varme 20-25 min. Med varme 15 min.
Kemisk behandlet hår: Uden varme 15-20 min. Med varme 10 min.
Beskadigede eller meget porøst hår: Uden varme 10-15 min. Med varme anbefales ikke.

Dette er professionelle farver, og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.

Beautycos fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen af hårfarverne.
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration