ALFAPARF dolcecolor 8 LIGHT BLONDE

49,00 kr
Status:På lager
Alfaparf Dolcecolor Ai Semi Di Lino "tone i tone" Hårfarven fra det italienske ALFAPARF er en ammoniak-fri, "tone i tone" hårfarve.Farven tilfører glans og naturlighed med hørolie. Kvaliteten og renheden af dets farve pigmenter er professionel. Dette produkt giver langtidsholdbare resultater - genopliver kedelige eller falmede farver og fremhæver naturlige hårfarve. Smukt dækker den grå hår 100% samt lysner og polerer hår til en højglans. Tak til makromolekylerne som består af det sukker der findes i planteriget, som gør det muligt at reflektere lyset og give glans uden at ødelægge hårstrået.Bearbejdelses tid: Naturligt eller gråt hår: Uden varme 20-25 min. Med varme 15 min.Kemisk behandlet hår: Uden varme 15-20 min. Med varme 10 min.Beskadigede eller meget porøst hår: Uden varme 10-15 min. Med varme anbefales ikke.Dette er professionelle farver, og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.Beautycos fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen af hårfarverne.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårfarver & Tilbehør Hårfarver Permanent hårfarve Afblegning Lysningsfarve Alfaparf 60 ml Uden ammoniak

Beskrivelse

Alfaparf Dolcecolor Ai Semi Di Lino "tone i tone" Hårfarven fra det italienske ALFAPARF er en ammoniak-fri, "tone i tone" hårfarve.
Farven tilfører glans og naturlighed med hørolie. Kvaliteten og renheden af dets farve pigmenter er professionel. Dette produkt giver langtidsholdbare resultater - genopliver kedelige eller falmede farver og fremhæver naturlige hårfarve. Smukt dækker den grå hår 100% samt lysner og polerer hår til en højglans. Tak til makromolekylerne som består af det sukker der findes i planteriget, som gør det muligt at reflektere lyset og give glans uden at ødelægge hårstrået.

Bearbejdelses tid:
Naturligt eller gråt hår: Uden varme 20-25 min. Med varme 15 min.
Kemisk behandlet hår: Uden varme 15-20 min. Med varme 10 min.
Beskadigede eller meget porøst hår: Uden varme 10-15 min. Med varme anbefales ikke.

Dette er professionelle farver, og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.

Beautycos fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen af hårfarverne
.
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration