2 x OLAPLEX Take Home NO.3

Din pris

329,00 kr

Status:På lager

Sættilbud på Olaplex NO 3. Hair Perfector er en super lækker og genopbyggende hårkur til skadet hår der har brug for ekstra pleje. Kuren er lavet i forbindelse med de to professionelle salonbehandlinger, NO 1. og No 2. No 3 er en hjemmebehandling, som en fortsættelse på den salonbehandling du har fået lavet. Den sørger for at holde dit hår sundt og lækkert. Kuren kan dog også bruges som en almindelig hårkur, selvom du ikke har fået lavet en professionel Olaplex behandling. Kuren kan anvendes i alle hårtyper, og er helt ideel til dig med skadet og slidt hår, eller til extensions. Det anbefales at anvende kuren én gang om ugen. Anvendelse: Fugt håret, hvis du ikke har stylingprodukter i håret i forvejen, ellers skal håret skylles helt inden brug, også hvis det er flere dagen siden at du har vasket det. Håndklædetør håret hvis du har skyllet det, og påfør derefter hårkuren fra rod til spids. Lad virke i 10 minutter, har du meget skadet hår, skal du lade kuren virke i 30 minutter. Skyl grundigt ud. Vask håret med shampoo og afslut med en conditioner. Olaplex er fri for silikoner, sulfater, phtalater, DEA, aldehydes og er aldrig testet på dyr. OBS! ALLE OLAPLEX PRODUKTER ER PLOMBERET
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Pakketilbud

Beskrivelse

Sættilbud på Olaplex NO 3. Hair Perfector er en super lækker og genopbyggende hårkur til skadet hår der har brug for ekstra pleje.

Kuren er lavet i forbindelse med de to professionelle salonbehandlinger, NO 1. og No 2.

No 3 er en hjemmebehandling, som en fortsættelse på den salonbehandling du har fået lavet. Den sørger for at holde dit hår sundt og lækkert.

Kuren kan dog også bruges som en almindelig hårkur, selvom du ikke har fået lavet en professionel Olaplex behandling.

Kuren kan anvendes i alle hårtyper, og er helt ideel til dig med skadet og slidt hår, eller til extensions.

Det anbefales at anvende kuren én gang om ugen.

Anvendelse:

Fugt håret, hvis du ikke har stylingprodukter i håret i forvejen, ellers skal håret skylles helt inden brug, også hvis det er flere dagen siden at du har vasket det.

Håndklædetør håret hvis du har skyllet det, og påfør derefter hårkuren fra rod til spids. Lad virke i 10 minutter, har du meget skadet hår, skal du lade kuren virke i 30 minutter. Skyl grundigt ud.

Vask håret med shampoo og afslut med en conditioner.

Olaplex er fri for silikoner, sulfater, phtalater, DEA, aldehydes og er aldrig testet på dyr.

OBS!

ALLE OLAPLEX PRODUKTER ER PLOMBERET

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration